„Se punea problema dacă se sapă, nu se sapă. Trebuie să înțelegeți că înainte de a putea să sape sau să spargă betoane sau să între în acele buncăre și ce mai avea Dinca pe acolo trebuie să perie toată zona la suprafață.

Dacă toată zona nu ar fi periată și nu s-ar aduna toate probele de la suprafață și ar intră cu excavatoare, s-ar distruge probele de la suprafață.

Vă pot spune că s-au mai găsit fragmente de oase, unele aproape sigur de natură umană, în interior, dar la suprafață. Și astăzi s-au găsit în continuare fragmente osoase”, a declarat avocatul, potrivit bzi.ro .

Potrivit lui Tonel Pop, după ce nu se va mai putea preleva nimic de la suprafață, se poate trece la la săpături și la dărâmarea betoanelor, a ridicării plăcilor de beton și a buncărelor.

Avocatul a fost întrebat dacă Dincă are acces la televizor: „Din punctul meu de vedere are acces la informațîi, inclusiv prin avocațîi pe care ii are, chiar din oficiu. Întreabă și aceștia ii spun . Cum îl văd, după strategia pe care o adoptă, este la curent cu totul și este sfătuit în funcție de ce se întâmplă, cum să reacționeze, ce să facă și ce să nu facă”.

Miercuri este cea de-a șasea zi în care anchetatorii fac verificări la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere.

Te-ar putea interesa și: