Evenimentul Zilei > Sport > Șoc. Se desființează FCSB?! Oricum echipa lui Gigi Becali nu va evolua în Ghencea
Șoc. Se desființează FCSB?! Oricum echipa lui Gigi Becali nu va evolua în Ghencea

Șoc. Se desființează FCSB?! Oricum echipa lui Gigi Becali nu va evolua în Ghencea

FCSB, formația patronată de latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, are un viitor sumbru. Cel puțin aceasta este afirmația fostului mare fundaș al Stelei, Adrian Bumbescu.

 

Mai mult, el spune că se poate ajunge chiar la desființarea echipei.

Potrivit lui Bumbescu, juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, a descoperit mai multe nereguli legate de clubul lui Gigi Becali, care vor duce la desființarea echipei.

ProSport a anunțat, în exclusivitate, că Gigi Becali a contestat la TAS decizia celor de la FRF de a permite cluburilor de drept politic să-și schimbe statutul juridic sau să mute activitatea unui club de drept privat.

Adrian Bumbescu este de părere că FCSB se va desființa în curând. Ba mai mult, acesta susține că echipa lui Gigi Becali nu va evolua pe noul stadion Ghencea, deoarece nu este bine primită de CSA Steaua.

„Nu au sorți de izbândă. Văd că sunt porniți pe CSA Steaua, dar noi vom promova pe căi legale. Să nu uite că ei au jucat în Ghencea și nu e bine ce fac.

Nu cred că vor putea să joace (n. r. pe Ghencea), pentru că nu sunt bine primiți cu atitudinea asta. Nu e colegial. Dar dacă asta este mentalitatea lor și răutatea asta, e problema lor. Noi mergem pe drumul nostru, nu ne va împiedica nimeni.

E problema lor ce fac și de asta sunt unde sunt. Va fi din ce în ce mai rău, nu le doresc, dar cam așa o să se întâmple. O să ajungă poate și ei la desființare cu ce probleme a descoperit Talpan. Dacă ei ne doresc asta nouă. Actele nu prea sunt în regulă nici acolo. Situația e mult mai gravă decât se știe, dar federația pune obstacole”, a declarat Adrian Bumbescu pentru PRO X.

Gigi Becali a decis ca Toni Petrea, secundul lui Laurențiu Reghecampf,va veni la FCSB, dar acesta trebuie să își rezolve problemele de la Al Wasl pentru a putea semna cu vicecampioana României.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: