Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc la ProTV. A fost adus cu surle și trâmbițe, dar a plecat val-vârtej. „Avem viziuni diferite”
Șoc la ProTV. A fost adus cu surle și trâmbițe, dar a plecat val-vârtej. „Avem viziuni diferite”

Șoc la ProTV. A fost adus cu surle și trâmbițe, dar a plecat val-vârtej. „Avem viziuni diferite”

La doar două săptămâni după ce jurnalistul Vlad Enăchescu a fost numit ca „Head of Sports” în trustul Pro, iată că între părți colaborarea s-a și încheiat oficial. „Am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare”, a anunțat canalul Pro.

Vlad Enăchescu, 45 de ani, trebuia să coordoneze activitatea atât pentru Pro TV, cât și pentru canalele secundare din portofoliu, Pro 2, Pro X, Pro Gold și Pro Cinema. Anunțul fusese făcut oficial la mijlocul lunii noiembrie.

Acum, printr-un mail, canalul Pro anunță despărțirea de Enăchescu:„Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare”.

Vlad Enăchescu îi succeda în această funcţie lui Eduard Coandă, care urmează să plece la începutul anului viitor, când îi expiră contractul cu postul de televiziune, scrie gsp.ro.

Vlad Enăchescu a părăsit Telekom Sport după ce a condus postul TV timp de 11 ani, încă de la înfiinţarea staţiei (când se numea Dolce Sport). În ultimul an, Telekom Sport a fost preluat de compania Clever Media care deţine, printre altele, Look şi Prima TV.

A plecat și de la CSM București din cauza unor neînțelegeri cu conducerea clubului

În perioada iunie 2019 și iunie 2020, Vlad Enăchescu a fost coordonatorul compartimentului de handbal al clubului CSM București. Acesta a părăsit echipa de handbal din cauza neînţelegerilor cu conducerea clubului, precizează RomâniaTV.

„Am decis să îmi închei colaborarea cu CSM București din motive care nu au nicio legătură cu decizia de astăzi a FRH. Fetele au știut de ceva vreme, pentru că așa am considerat mereu că trebuie să te comporți cu oamenii, să le spui adevărul și să nu îi păcălești.

Am sperat până în ultimul moment că adevărul și corectitudinea vor triumfa, dar nu a fost să fie. Interesele mărunte au mai repurtat o și au aruncat la gunoi sudoarea și munca unor sportive admirabile, care au făcut minuni în condiții extrem de grele.

Și tocmai de aceea le mulțumesc din suflet și sunt suporterul și prietenul lor etern”, spunea Vlad Enăchescu, la despărțirea de CSM București.