Evenimentul Zilei > Politica > Șoc! Codrin Ștefănescu (PSD) spune că imaginile deocheate cu Oana Lovin sunt „născocite”
Șoc! Codrin Ștefănescu (PSD) spune că imaginile deocheate cu Oana Lovin sunt „născocite”

Șoc! Codrin Ștefănescu (PSD) spune că imaginile deocheate cu Oana Lovin sunt „născocite”

Fostul secretar general al PSD din vremea lui Dragnea, Codrin Ștefănescu, a devenit apărătorul public al videochatistei protestatare.

Reamintim că Oana Lovin a devenit celebră, cu două zile în urmă, după ce s-a aflat că lucrează în industria pornografică. Ea mers, săptămâna trecută, în Piaţa Victoriei, cu un snop de sparanghel, pentru a manifesta în sprijinul muncitorilor români din Germania care culeg sparanghel și a acuza că Guvernul nu le-a asigurat condiţii decente de muncă.

Protestatara are o întreagă teorie a conspiraţiei și spune că cei care râd de ea se împart în trei categorii. Ea spune că iniţiatorii sunt „serviciile”, apoi există reţeaua de distribuţie, adică influenceri şi oameni de presă, și abia apoi vin consumatorii.

„Ea este Oana Lovin! Cea care a reusit sā-i enerveze teribil pe ridicolii si ciudatii din Palatul Victoria. Iar imaginea asta a fācut inconjurul tārii. Guvernul sparanghel! Si atunci, au pus toti securicii sā o calce in picioare. Sā nāscoceascā mizerii despre ea, sā o ameninte, sā o sperie. Dar Oana nu s-a speriat deloc. Si continuā sā rosteascā adevāruri dureroase. Respect, Oana!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.