Evenimentul Zilei > Actualitate > Smiley face un APEL DISPERAT înainte de SĂRBĂTORI. Artistul este cu ochii în LACRIMI. „Promit că e ULTIMA OARĂ”
Smiley face un APEL DISPERAT înainte de SĂRBĂTORI. Artistul este cu ochii în LACRIMI. „Promit că e ULTIMA OARĂ”

Smiley face un APEL DISPERAT înainte de SĂRBĂTORI. Artistul este cu ochii în LACRIMI. „Promit că e ULTIMA OARĂ”

Smiley se implică într-o campanie umanitară, în preajma sărbătorilor. Mai exact, artistul dorește să îl ajute pe un băiețel de șase ani care a fost diagnosticat recent cu neuroblastom şi alte două tumori la plămâni.

Pentru ca micuțul să aibă o șansă la viață, trebuie strânsă suma de 500.000 de dolari atât petru operație, cât şi pentru tratamentul în străinătate.

„Promit că e ultima oară în acest an când va cer ajutorul.  De Vlăduț am aflat dintr-un comentariu la o postare în care va rugăm să donați pentru primul spital care tratează copiii bolnavi de cancer. SMS la 8828 cu textul VLĂDUȚ (costă 2 eur)”, a scris Smiley pe pagină lui de Facebook.

Vlăduţ are 6 ani şi a fost diagnosticat cu neuroblastom la glandele suprarenale şi alte doua tumori la plămâni. Ca să fie salvat Vlăduţ are nevoie urgent de operaţie şi tratament în străinatate. Costurile estimate în această etapă se ridică la 500.000 de dolari, scrie Cancan.

Puteţi dona în conturile deschise pe numele mamei.

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005/ codul SWIFT: BACXROBU

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

De asemenea se poate dona şi prin SMS la numărul 8828 cu textul Vladut.

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.