Evenimentul Zilei > Monden > Smiley amendat pe Autostrada Soarelui. Poliția îi răspunde: „Privește partea bună”
Smiley amendat pe Autostrada Soarelui. Poliția îi răspunde: „Privește partea bună”

Smiley amendat pe Autostrada Soarelui. Poliția îi răspunde: „Privește partea bună”

Smiley a fost amendat de polițiștii rutieri după ce a fost surprins gonind, la volanul mașinii sale, cu o viteză de peste 150 de kilometri la oră.

UPDATE: La câteva ore după incidentul de pe Autostrada Soarelui, Smiley a făcut o postare pe Facebook, în care a povestit întâlnirea cu polițiștii de la rutieră.

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am iesit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a scris Smiley, pe Facebook.

Imediat a apărut și replica polițiștilor, pe aceeași rețea de socializare, care nu s-au lăsat mai prejos și au comentat în stil ironic:

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”.


 

Artistul a fost surprins de polițiștii rutieri, cu aparatul radar, pe Autostrada A2 – Autostrada Soarelui, circulând cu o viteză care o depășea cu mult pe cea legală, astfel că a fost tras pe dreapta și luat la întrebări. Artistul era însoțit, în mașină, de iubita sa, vedeta Gina Pistol, care părea destul de stânjenită de situația în care au ajuns, mai ales că în zonă se aflau și câțiva jurnaliști.

Cu acest prilej, oamenii legii au dorit să afle dacă Smiley se află sub influența unor substanțe interzise și l-au testat cu aparatul DrugTest, folosit pentru depistarea celor care conduc autovehiculele sub influența substanțelor psihoactive.

Rezultatul testului a fost negativ, iar Smiley a fost sancționat doar pentru că a circulat cu o viteză foarte mare. El a precizat că nu a mai fost testat niciodată cu aparatul DrugTest și de aceea a fost surprins când i s-a cerut să sufle în aparat.

„Am fost surprins pentru că nu am făcut niciodată asta, nu știam cum se face”, a precizat artistul.

Agentul de poliție i-a transmis artisului că este sancționat cu 580 de lei și trei puncte de penalizare. În fața camerelor de luat vederi, la auzul veștii, artistul a ridicat mâna cu pumnul închis, în semn de victorie, zâmbind.

Întrebat de jurnaliști, Smiley a afirmat că nu crede că nu a circulat cu viteza de 150 de kilometri la oră, așa cum au spus polițiștii, dar nici nu a exclus această ipoteză. Mult mai sigură a părut Gina Pistol, care a subliniat că în nici un caz nu au circulat cu viteza de 150 de kilometri.

După ce a primit procesul verbal de sancțiune, completat de polițiștii rutieri, Smiley și Gina Pistol și-au reluat drumul, spre una dintre stațiunile de la malul Mării Negre, cel mai probabil pentru o vacanță de câteva zile.