Skoda va completa gama Rapid cu o versiune hatchback

Skoda va completa gama Rapid cu o versiune hatchback

Versiunea hatchback (cu cinci uşi) a gamei Rapid va apărea anul viitor. Ea va fi mai scurtă decât berlina de buget care vine în România în luna noiembrie.

Lansarea berlinei compacte de buget Rapid a dat o indicaţie destul de clară despre cum vor fi poziţionate viitoarele modelele Skoda în raport cu gama Volkswagen.

Anunţul lansării unei versiuni Rapid hatchback spune şi el destule despre intenţia constructorului ceh de a-şi dubla producţia în următorii câţiva ani. Versiunea hatchback (cu cinci uşi) a gamei Rapid urmează să apară anul viitor. Ea va fi mai scurtă decât berlina care va fi comercializată în România, începând din luna noiembrie. După Golf Potrivit presei internaţionale de specialitate, designul posterior (cel care va diferenţia noua versiune de sedan) nu va prelua tema propusă de conceptul Vision D (foto), ci se va inspira, surprinzător, din cel al unui VW Golf.

Nu se precizează dacă este vorba de actualul compact german sau de cea de-a şaptea generaţie, care va debuta, luna viitoare, la Salonul de la Paris. Pe partea tehnică, este de aşteptat ca hatchback-ul să primească aceleaşi motorizări şi transmisii ca berlina.

Ne puteți urmări și pe Google News