Evenimentul Zilei > Sport > Situație explozivă la CFR Cluj. Nu-i e bine lui Dan Petrescu. Cine poate fi înlocuitorul
Situație explozivă la CFR Cluj. Nu-i e bine lui Dan Petrescu. Cine poate fi înlocuitorul

Situație explozivă la CFR Cluj. Nu-i e bine lui Dan Petrescu. Cine poate fi înlocuitorul

Situația lui Dan Petrescu antrenorul echipei CFR Cluj a devenit și mai tensionată în urma declarațiilor oferite după înfrângerea, scor 2-3, cu Universitatea Craiova, când a pus rezultatul pe seama problemelor din club.

Dan Petrescu are viitorul incert la CFR Cluj. Acum, înaintea meciului cu Gaz Metan, programat pentru luni, de la ora 20:30, Dan Petrescu a recunoscut că ar putea pleca de la CFR Cluj.

„În fotbal totul este posibil, trebuie să fiu pregătit de orice. Ăsta este sfatul pe care-l ofer antrenorilor tineri, să nu creadă că totul este bătut în cuie. Am pierdut un meci acasă în trei ani și au apărut speculații.

Eu mai am doi ani de contract aici, dar deciziile nu le iau eu, nu depinde de mine, depinde de conducere și de rezultate”, a declarat Dan Petrescu, la o conferință de presă.

Tehnicianul campioanei CFR Cluj a acuzat arbitrajul din ultimele meciuri ale formației sale, cerând, încă o dată, implementarea sistemului VAR în Liga 1.

„Ni s-au luat puncte, pentru că așa e regula, cu care nu sunt de acord. Ni s-au luat goluri, ni s-au luat puncte, cred că și arbitrii au greșit împotriva noastră. Anul trecut ni s-a promis că vom avea VAR în acest play-off.

Mă uitam la celelalte campionate, toate au VAR. Toți arbitrii greșesc, dar VAR-ul corectează greșeala. Sunt foarte multe puncte pe care le-am pierdut că nu avem VAR”, a afirmat Dan Petrescu.

Un obstacol în îndepărtarea lui Petrescu de la CFR Cluj ar fi clauza din contractul acestuia, potrivit căruia ”Bursucul” trebuie să primească un milion de euro. Adrian Mutu pare în acest moment favoritul campioanei.

Dacă CFR Cluj îl va da afară pe Petrescu va trebui să-i achite suma de un milion de euro. În schimb, dacă va pleca el, atunci despărțirea ar putea fi una mai ușoară pentru actuala conducere a clubului.

În cazul în care postul de antrenor va rămâne vacant, cei care se ocupă de destinele CFR-ului par tentați să-l aducă pe Adrian Mutu, scrie Digi Sport.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News