Dezastrul din Australia i-a speriat pe responsabilii turneului de la Melbourne, iar lupta cu focurile la Antipozi poate dura luni întregi. Din cauza fumului gros care s-a instalat, calitatea aerului în Melbourne are acum un indice de 213, limita maximă admisă fiind de 200.

Sănătatea jucătorilor, a spectatorilor, a personalului este o prioritate pentru noi. Există experți care analizează permanent toate datele disponibile și se consultă în mod regulat cu oficialii turneului, iar în cazul căldurii și al fumului degajat, se discută cu medicii.

Monitorizăm în timp real calitatea aerului și lucrăm îndeaproape cu personalul medical și experții de la fața locului pentru a ne asigura că avem cele mai bune informații și pentru a putea lua orice decizie cu privire la suspendarea meciurilor dacă va fi cazul”, a anunțat directorului turneului, Craig Tiley.

Altfel, Simona Halep (locul 4 WTA) este așteptată să debuteze în Australia, în acest nou sezon. Constănțeanca va evolua la turneul din Adelaide, care va lua startul pe 13 ianuarie.

Te-ar putea interesa și: