Evenimentul Zilei > Politica > Sinuciderea învăluită în mister a directorului Enel. „De dimineață era bine dispus”
Sinuciderea învăluită în mister a directorului Enel. „De dimineață era bine dispus”

Sinuciderea învăluită în mister a directorului Enel. „De dimineață era bine dispus”

Scene de groază, ieri, pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală, unde unul dintre directorii Enel s-a aruncat în gol de pe sediul companiei.

Matteo Cassani, director general al Enel Energie Muntenia, a decis ieri să-și încheie socotelile cu viaţa într-un mod cumplit, aruncându-se în gol de pe sediul companiei. Ieri, la orele prânzului, o ambulanţă care trecea pe Bulevardul Ion Mihalache a fost solicitată să oprească în faţa sediului Enel, unde italianul în vârstă de 42 de ani făcuse deja gestul fatal. Potrivit medicilor, Cassani a murit pe loc, iar motivele sinuciderii sunt învăluite în mister.

„De dimineaţă ( ieri – n.r.) m-a salutat de la distanţă şi părea bine dispus. El era foarte vesel mereu şi chiar sunt şocată de ceea ce a făcut. Niciodată nu părea trist, însă cine ştie ce era în sufletul omului. Ne-a ajutat foarte mult la noi pe stradă, ne-a pus stâlpi electrici pentru că aveam de lemn înainte să se mute el aici”, ne-a spus Mina Căldăj Căldărescu, menajeră în imobilul unde Cassani locuia cu soția româncă.

Totuși, mai mulți vecini ai lui Cassani spuneau ieri ca italianul ar fi trăit o dramă în familie, necaz ce l-ar fi putut împinge la sinucidere. Pe de altă parte, compania la care lucra a fost recent zdruncinată de o anchetă a DNA, în care Enel a fost acuzată că a umflat facturile. Italianul locuia de zece ani în România.