Evenimentul Zilei > Monden > Singuri cuc. Aşa a fost primul Paşte pentru Harry, Archie şi Meghan
Singuri cuc. Aşa a fost primul Paşte pentru Harry, Archie şi Meghan

Singuri cuc. Aşa a fost primul Paşte pentru Harry, Archie şi Meghan

Primul Paște al lui Archie, fiul lui Harry și Meghan Markle, a fost închis în casă în comparaţie cu verişorii George, Charlotte și Louis care s-au jucat în grădinile Palatului la vânătoarea de ouă.

Micuțul Sussex, care va împlini un an pe 6 mai, şi-a petrecut primul Paște sub soarele californian doar cu părinţii lui. Marea absentă a fost mama lui Meghan care, de asemenea, respectă regulile de auto-izolare.

Aşadar, Archie Harrison a petrecut primul Paşte în Los Angeles alături de părinții dar fără bunica Doria Ragland. În amintirea altor vremuri când trăia alături de familia sa, Harry a dorit să organizeze o vânătoare de ouă de ciocolată dar nu  s-a putut din motive obiective.

De obicei, vânătoarea de ouă se desfășoară pe moșia Windsor, organizată de valetii suveranului care ascund ouă de ciocolată în spatele tufișurilor, a gardului viu din grădinile care înconjoară reședința regală și pe care apoi copiii, echipați cu un coș, trebuie să le caute. Evident, cine găsește cele mai multe ouă câștigă.

Dar, din păcate, prima „vânătoare de ouă” a lui Archie a fost doar joaca cu părinţii lui, deoarece Meghan şi Harry încă nu s-au stabilit la o casă cu grădină.  Sunt încă în cuatarea locuinţei care să le satisfacă nevoile.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: