Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, prima reacție după logodnă. „E dezamăgitoare”. Toate informațiile, date peste cap
Simona Halep, prima reacție după logodnă. „E dezamăgitoare”. Toate informațiile, date peste cap

Simona Halep, prima reacție după logodnă. „E dezamăgitoare”. Toate informațiile, date peste cap

Simona Halep a rupt tăcerea și a vorbit despre logodna ei cu Toni Iuruc.

Plecată din studiourile Digi, informația conform căreia Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc și chiar s-a organizat o petrecere în acest sens, a fost dezmințită de jucătoarea de tenis.

Simona Halep a postat un mesaj pe Facebook

„Contrar știrilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții.

Apreciez că duc o viață care mă aduce în atenția publicului, însă zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false.

Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă!

Vă mulțumesc pentru suport, Simo”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe pagina personală de Facebook.

Simona Halep își dorește minimum trei copii

Campioana noastră și omul de afaceri au discutat și despre copii. Simona i-ar fi spus iubitului ei că își dorește urmași, dar nu acum, ci abia după ce se va lăsa de sportul de performanță.

”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum.  Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani.

În aceste condiții, Simo și Toni vor deveni părinți abia când sportiva se va retrage pentru a se dedica familiei. Iuruc a fost de acord să o sprijine la maximum pentru ca Halep să fie aptă să mai câștige, așa cum își dorește, turnee importante”, susțin cei de la wowbiz.ro.

”Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat Simona Halep pentru Tennis World Italia.