Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep: „M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Fed Cup. Eram foarte obosită în acel moment”
Simona Halep: „M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Fed Cup. Eram foarte obosită în acel moment”

Simona Halep: „M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Fed Cup. Eram foarte obosită în acel moment”

Simona Halep a povestit că a fost marcată de criticile ce ii s-au adus pentru că nu s-a prezentat la meciul disputat de națioanal de Fed Cup contra reprezentativei Canadei.

Înainte de a pleca spre Australia, acolo unde se pregătește pentru turneele de la Brisbane și Sidney, dar și pentru Australian Open, Simona Halep a acordat un interviu pentru TVR 1 și a vorbit despre mai multe probleme cu care s-a confruntat în tenis. Constănțeanca a povestit că a fost afectată de criticile aduse pentru că nu s-a prezentat la partida de Fed Cup, câștigată de România în fața Canadei, scor 3-2. Simona a explicat că a fost foarte obosită în acea perioadă și nu putea să se pregătească pentru Roland Garros, după o deplasare în Canada.

„M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Fed Cup, eram foarte obosită în acel moment şi era extrem de dificil pentru mine să merg în Canada şi apoi să vin la Roland Garros. Am fost afectată şi acest lucru m-a deranjat foarte mult, m-am simţit foarte nasol în perioada aceea. A trecut, m-am liniştit şi cred că nimic nu va mai fi la fel de greu, cred că mi-am revenit abia după pauza de la Wimbledon de patru săptămâni”, a spus Halep.

Simona a explicat că anul 2015 a fost un an bun pentru ea, chiar dacă a alternat perioadele bune cu cele mai puțin reușite. „A fost al doilea an în care am intrat în Top 3 și am terminat pe poziția a 2-a. 2015 a fost cu suișuri și coborâșuri destul de mari. Am câștigat cel mai important turneu al meu, Indian Wells, după aceea am avut o cădere”, a mai afirmat cea mai bună tenismenă din România.

Simona a povestit și care sunt adversarele cu care se înțelege cel mai bine în circuitul WTA: „Prietenele mele din circuit sunt Kvitova, Radwanska și era și Pennetta, dar ea s-a lăsat. O să-i simt lipsa”.
 

M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Fed Cup, eu eram foarte obosită în acel moment şi era extrem de dificil pentru mine să merg în Canada şi apoi să vin la Roland Garros. Am fost afectată şi acest lucru m-a deranjat foarte mult, m-am simţit foarte nasol în perioada aceea. A trecut, m-am liniştit şi cred că nimic nu va mai fi la fel de greu, cred că mi-am revenit abia după pauza de la Wimbledon de patru săptămâni.

Citeste mai mult: adev.ro/o05s2p