Constănțeanca și tenismena din Ungaria se vor duela pe arena „Arthur Ashe”, de la ora 18:00 (în direct la Eurosport 1). Halep va se va bate pentru un loc în „optimile” de la US Open cu liderul din prima parte a sezonului la numărul de ași reușiți. Acum, Babos ocupă locul al treilea în această ierarhie, cu 219 ași în jocurile din acest an, însă, unguroaica este şi a cincea la numărul de duble greşeli, cu 185 în 51 de meciuri.

Doar două partide directe au disputat până acum Halep și Babos, în urma cărora românca s-a impus de fiecare dată, în 2013, în sferturi la Budapesta, cu 7-5, 6-1, şi în 2015 în optimi la Guangzhou, cu 6-4, 6-0.

Specialiştii de la live-tennis.com o avertizează pe Halep despre creşterea în joc a adversarei ei de astăzi, prefaţând jocul din turul 3.

„Timea Babos nu este cel mai cunoscut nume printre fani, dar este cu siguranţă o candidată la jucătoarea care şi-a îmbunătăţit cel mai mult evoluţia în 2016. Lumea tenisului a aşteptat ca ea să ajungă mai sus în clasament şi în acest an a obţinut câteva victorii importante.

Ea vine la US Open de pe cea mai bună poziţie ocupată în carieră şi a făcut un turneu bun la Cincinnati, acolo unde le-a eliminat pe Belinda Bencic sau Dominika Cibulkova. Înainte de acest sezon, ea câştigase doar 3 meciuri la turneele de Grand Slam, iar acum se află pentru prima oară în turul 3 al unui turneu major”, anunţă live-tennis.com.

Te-ar putea interesa și: