Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, îngrijorată de situația din România. Ce face sportiva în izolare
Simona Halep, îngrijorată de situația din România. Ce face sportiva în izolare

Simona Halep, îngrijorată de situația din România. Ce face sportiva în izolare

Simona Halep a acordat un interviu pentru postul de televiziune CNN și a explicat cum trăiește în izolare, în România.

Aflată în izolare, la Constanța, Simona Halep a vorbit despre situația din România. Jucătoarea de tenis a fost contactată de CNN și a prezentat situația pe care o trăiește în țara natală.

„Iau lucrurile foarte în serios! Perioada de izolarea e foarte strictă în România. Am avut Armata pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. A fost o situație îngrijorătoare în România. Nu am ieșit deloc. Încerc să nu mă uit prea mult la televizor sau să citesc prea multe știri deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta. Eu îmi fac datoria și stau în casă. Trebuie să fim puternici și pozitivi”, a spus Simona Halep la CNN.

În ceea ce privește revenirea pe terenurile de tenis, Halep are multe semne de întrebare. „Dacă vom juca din nou tenis în septembrie putem spune că am învins. Înseamnă că amenințarea virusului se va termina. Acum putem doar visa că vom juca un nou Grand Slam. Aștept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea.

Este ciudat să nu știm când vom putea juca din nou, pe ce suprafață și în ce țară. Nu există răspunsuri în acest moment și este dificil să planifici. E greu să stau atât timp fără tenis. E cea mai lungă perioadă din cariera mea în care nu am jucat tenis.”