Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚ. Simona Halep e pe cale SĂ SE DESPARTĂ de Darren Cahill, din cauza rezultatelor slabe
ANUNȚ. Simona Halep e pe cale SĂ SE DESPARTĂ de Darren Cahill, din cauza rezultatelor slabe

ANUNȚ. Simona Halep e pe cale SĂ SE DESPARTĂ de Darren Cahill, din cauza rezultatelor slabe

Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, s-ar putea despărți de antrenorul ei, australianul Darren Cahill, cel puțin așa susține presa din „Țara Cangurilor”.

Rezultatele slabe înregistrate dei tenisman noastră în ultima jumătate a anului trecut, dar și acum, la Australian Open (cand a fost eliminată chiar din primul tur, de americanca Shelby Roger, scor 3-6, 1-6), ar putea să o determine pe Simona să renunțe la serviciile lui Cahill, anunță publicaţia australiană „The Courier Mail”. Astfel, presa de la Antipozi a notat această posibilă ruptură între cei doi, chiar dacă Halep a anunțat deseori că ea și Cahill au o relaţie profesională specială.

Darren Cahill, cel care i-a pregătit în trecut și pe foştii lideri mondiali Andre Agassi şi Lleyton Hewitt, ar putea să facă trecerea din nou în circuitul mascul. Sursa citată susține că tehnicianul este favorit pentru a-l pregăti pe controversatul jucător australian, Nick Kyrgios, locul 13 în ierarhia ATP.