„Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”, a scris Cahill pe rețelele de socializare. Simona a ales să meargă la Marele Zid Chinezesc, alături de echipa sa, unde au ciocnit câte un pahar de șampanie.

View this post on Instagram

That look you have when you know presents are coming! 😝 Happy Birthday @simonahalep! Have a great day and make sure the boys (Toni, Theo & Daniel) take good care of you today. Congrats on a wonderful 28th year and let’s make the 29th even better 💪☺️🤗

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

 

Simona Halep, locul 6 WTA, se pregștește să debuteze în cadrul turneului de la Beijing. În urmă cu câteva zile, românca a a abandonat în „optimile” de la Wuhan, după ce a acuzat dureri la spate. Altfel, din 2020, australianul Darren Cahill va reveni oficial lângă Simona Halep, pentru un nou mandat de antrenor. În primul, după 4 ani de colaborare, tehnicianul de la Antipozi a decis, în toamna anului trecut, să rupă parteneriatul cu Simona, pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.