Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, apariție discretă în mall. Sportiva s-a plimbat neobservată prin magazine
Simona Halep, apariție discretă în mall. Sportiva s-a plimbat neobservată prin magazine

Simona Halep, apariție discretă în mall. Sportiva s-a plimbat neobservată prin magazine

Cea mai mare jucătoare de tenis a României, Simona Halep a fost filmată la mall, la cumpărături. Costumată lejer, ea s-a plimbat prin magazine, printre ceilalți cumpărători, fără să fie observată.

Cea mai mare jucătoare de tenis a României, Simona Halep a fost filmată la mall, la cumpărături.

Campioana României, Simona Halep, a fost filmată în timp ce se plimba prin magazine, într-unul din mall-urile bucureștene. La fel ca orice român obișnuit, sportiva a făcut turul magazinelor îmbrăcată într-un costum de sport, produs de o cunoscută firmă.

Cu masca pe față, purtând o sacoșă de rafie, cumpărată de la supermarket, Simona Halep a trecut neobservată. Greu de recunoscut, nu a fost înconjurată de fani și nici de vânătorii de autografe.

Simona Halep a făcut turul magazinelor din mall

Sesiunea de cumpărături a avut loc vineri, după cum relatează Cancan. Mai întâi, campioana de la Roland Garros și Wimbledon a intrat în supermarket, de unde a cumpărat câteva alimente. După ce le-a pus în sacoșa de rafie, ea a luat la pas și magazinele

Simona Halep și-a cumpărat tricouri de la un magazin cu articole sportive. dar și o jachetă pentru copiide culoare roz. Cel mai probabil aceasta din urmă nepoțica ei.

Într-un final, după câteva zeci de minute petrecute în mall, Simona s-a îndreptat spre parcare. S-a urcat la volanul autoturismului său și a pornit către casă.

Avere considerabilă din tenis

Aflată de mulți ani în topul mondial la tenis feminin, Simona Halep a strâns, până în prezent, o avere considerabilă. Din premii și din contractele de publicitate, ea a acumulat o avere de aproximativ 47 de milioane de euro.

Cei mai mulți bani, în jur de 35 de milioane de euro, i-a obținut din tenis, din premiile castigate. Diferența, de 12 milioane de euro, provine din contractele de publicitate și sponsorizare.

Simona Halep a avut COVID-19

La finalul lunii octombrie, Simona Halep a anunțat că este bolnavă de COVID-19, boala produsă de coronavirus. Sportiva a făcut anunțul într-o postare pe Twitter, în care a precizat că simptomele sunt de intensitate medie.

Sportiva s-a recuperat bine după boală, astfel că în prezent este pregătită să participe, din nou, la competițiile sportive.