Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep, apariție discretă în mall. Sportiva s-a plimbat neobservată prin magazine
Simona Halep, apariție discretă în mall. Sportiva s-a plimbat neobservată prin magazine

Simona Halep, apariție discretă în mall. Sportiva s-a plimbat neobservată prin magazine

Cea mai mare jucătoare de tenis a României, Simona Halep a fost filmată la mall, la cumpărături. Costumată lejer, ea s-a plimbat prin magazine, printre ceilalți cumpărători, fără să fie observată.

Cea mai mare jucătoare de tenis a României, Simona Halep a fost filmată la mall, la cumpărături.

Campioana României, Simona Halep, a fost filmată în timp ce se plimba prin magazine, într-unul din mall-urile bucureștene. La fel ca orice român obișnuit, sportiva a făcut turul magazinelor îmbrăcată într-un costum de sport, produs de o cunoscută firmă.

Cu masca pe față, purtând o sacoșă de rafie, cumpărată de la supermarket, Simona Halep a trecut neobservată. Greu de recunoscut, nu a fost înconjurată de fani și nici de vânătorii de autografe.

Simona Halep a făcut turul magazinelor din mall

Sesiunea de cumpărături a avut loc vineri, după cum relatează Cancan. Mai întâi, campioana de la Roland Garros și Wimbledon a intrat în supermarket, de unde a cumpărat câteva alimente. După ce le-a pus în sacoșa de rafie, ea a luat la pas și magazinele

Simona Halep și-a cumpărat tricouri de la un magazin cu articole sportive. dar și o jachetă pentru copiide culoare roz. Cel mai probabil aceasta din urmă nepoțica ei.

Într-un final, după câteva zeci de minute petrecute în mall, Simona s-a îndreptat spre parcare. S-a urcat la volanul autoturismului său și a pornit către casă.

Avere considerabilă din tenis

Aflată de mulți ani în topul mondial la tenis feminin, Simona Halep a strâns, până în prezent, o avere considerabilă. Din premii și din contractele de publicitate, ea a acumulat o avere de aproximativ 47 de milioane de euro.

Cei mai mulți bani, în jur de 35 de milioane de euro, i-a obținut din tenis, din premiile castigate. Diferența, de 12 milioane de euro, provine din contractele de publicitate și sponsorizare.

Simona Halep a avut COVID-19

La finalul lunii octombrie, Simona Halep a anunțat că este bolnavă de COVID-19, boala produsă de coronavirus. Sportiva a făcut anunțul într-o postare pe Twitter, în care a precizat că simptomele sunt de intensitate medie.

Sportiva s-a recuperat bine după boală, astfel că în prezent este pregătită să participe, din nou, la competițiile sportive.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.