Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep a confirmat că un fost antrenor a revenit lângă ea: E deosebit
Simona Halep a confirmat că un fost antrenor a revenit lângă ea: E deosebit

Simona Halep a confirmat că un fost antrenor a revenit lângă ea: E deosebit

La o zi după ce Artemon Apostu-Efremov a confirmat că nu mai este cel de-al doilea atrenor al jucătoarei de tenis Simona Halep, tehnicianul Daniel Dobre revine în echipa care o pregăteşte pe campioana de la French Open (2018) şi Wimbledon (2019).

Simona Halep a confirmat că un fost antrenor a revenit lângă ea: E deosebit. Asta a spus tenismena care ocupă locul 3 WTA despre antrenorul de care s-a despărţit în 2019, an în care înlocuitorul acestuia a fost chiar Artemon Apostu-Efremov, fost jucător de tenis.

„E un om deosebit si mă bucur să îl am din nou alături de mine”, a spus Simona Halep despre revenirea lui Daniel Dobre, conform as.ro. De altfel, Dobre i-a fost alături sportivei originare din Constanţa și în 2019, când a ridicat trofeul pe iarba de la SW19.

Totuşi, în ciuda acestui succes major, colaborarea lor s-a terminat subit câteva luni mai târziu, în 2019: „Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine). Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine.

Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, spunea Halep, parcă presimţind reîntâlnirea din 2021.

Simona Halep a confirmat că un fost antrenor a revenit lângă ea

În continuare, puteţi citi explicaţiile lui Artemon Apostu-Efremov despre despărţirea de Simona Halep: „Nu pot găsi un motiv evident (n.r. – pentru întreruperea colaborării cu Simo), ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit, după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricțiile legate de pandemie.

O colaborare cu o jucătoare de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atât de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă.

Darren Cahill este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră. Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase.

Am revenit alături de grupul nostru de antrenori (n.r. – Adrian Gavrilă, Adrian Cruciat, Mihai Pușcașu) și de sportivii cu care lucram. Este prea devreme sa fac planuri momentan.”