După succesul Simonei Halep la Wimbledon, Daniel Dobre a răbufnit. Antrenorul dezminte speculațiile cu privire la faptul că staff-ul jucătoarei noastre are o atitudine supusă.

„Are momente în care se descurcă mereu singură, dar și momente când are nevoie de lojă, de susținere. Simte că are nevoie să își ia energia astfel. Dar oamenii nu înțeleg asta. Au apărut articole că cere de la sclavii ei să aplaude”, a declarat Daniel Dobre la Marius Tucă Show.

Simona Halep, liberă să se exteriorizeze

Mai mult, Daniel Dobre a declarat că nu-l deranjează țipetele Simonei Halep. Totodată, a precizat că asta nu înseamnă că este sclavul numărului 4 în ierarhia mondială.

„Ea se uită să caute un sprijin! Și tu ce zici? `Nu mă, nu fac asta că altfel sunt sclavul ei?`. Eu nu sunt sclavul Simonei și nici nu voi fi niciodată! Lucrurile pe care le fac sunt pentru jucători (…) Lumea știe cum sunt. Sunt foarte conservator în ceea ce fac. Eu pot să accept orice de la un sportiv, atâta vreme cât acest sportiv își face treaba. Nu mă deranjează că țipă, pentru că știu că a stat ore întregi și a muncit”, a declarat Dobre.