Evenimentul Zilei > Actualitate > Silviu Prigoană, DEZVĂLUIRI RUȘINOASE. Afaceristul și-a făcut de râs fosta soție!
Silviu Prigoană, DEZVĂLUIRI RUȘINOASE. Afaceristul și-a făcut de râs fosta soție!

Silviu Prigoană, DEZVĂLUIRI RUȘINOASE. Afaceristul și-a făcut de râs fosta soție!

Silviu Prigoană nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre cei patru copii pe care îi are din două căsătorii, dar și de viaţa grea pe care a avut-o până acum, după cum chiar el a spus de nenumărate ori şi a vorbit deschis și despre unul dintre cele mai cumplite momente: acela când şi-a înmormântat prima nevastă, mama primilor doi băieţi.

 Invitat într-o emisiune de la Kanal D, Silviu Prigoană a vorbit de ultimele lucruri făcute de fosta soție, respectiv intervenția de rejuvenare vaginală.

Omul de afaceri fost plecat cu cei doi copii în vacanță, iar Adriana s-a supărat și a făcut scandal, în fața porții sale, cât timp a fost plecat. Supărat din acest motiv, Prigoană a făcut-o de râs pe fosta sa soție, spunând că vedeta TV și-a infrumusețat zona vaginală, stergand semnele lasate de nașterile pe care le-a avut. Desi a fost anuntata si a semnat prelungirea vacantei lor la munte, Bahmu a facut scandal in fata locuintei fostului soț.

„Nu avem ce discuta. Orice discuție, la noi, trebuie purtată în scris”, a spus omul de afaceri.

„Nu comentez. S-a întâmplat ca copiii mei să aibă o asemenea mamă. Nu faci public anumite lucruri care țin de intimitate, care ar avea repercursiuni asupra copiilor tăi în diverse… Să zicem că acum copiii sunt mici, dar… îi pun într-o situație jenantă”, a adăugat el.

„Când era împreună, mergea și atunci la doctor, dar atunci își făcea puncții în coloana vertebrală, acuma… Asta e viața. pentru copii e un pic penibil. dar fiecare își construiește viața și viitorul cum dorește”, a mai spus Silviu Prigoană.

„Eu am fost de acord cu divorțul, instantaneu, când a început să îi denigreze pe copii public, că sunt bolnavi etc…Nu s-a ocupat de educația și sănătatea lor așa cum ar fi trebuit să se ocupe o mamă. Atâta timp cât sesizezi că copilul tău cel mic se îngrașă permanent, 20 de kilograme în doi, și tu faci reclamă la produse de slăbire…

Am văzut că ei trăiesc într-o gradină zoologică. E OK să ai animale la curte, dar în apartament? Să ai și broască țestoasă, pisică, cățel?

Eu mi-am dorit ca cei mici să învete la Școala Britanică, ea a insistat să rămână la școala de stat. A întrebat cine le plăteste studiile, dar copiii au intrat cu bursă… Din dosar rezultă ca tatăl are handicap locomotor, adică eu – am un picior de lemn, iar mama are handicap mintal și atunci au primit copiii bursă”, a încheiat fostul partener de viață al Adrianei Bahmuțeanu, scrie kanald.ro.