Evenimentul Zilei > Actualitate > Sicilia, Moldova Italiei. O mamă îşi vindea fiica de 13 ani pentru a întreţine relaţii intimie cu bărbaţi vârstnici
Sicilia, Moldova Italiei. O mamă îşi vindea fiica de 13 ani pentru a întreţine relaţii intimie cu bărbaţi vârstnici

Sicilia, Moldova Italiei. O mamă îşi vindea fiica de 13 ani pentru a întreţine relaţii intimie cu bărbaţi vârstnici

Clienţii ar fi abuzat de fetiţă direct în casele lor de la ţară sau la o stână. Fetiţa de 13 ani ar fi fost obligată să se prostitueze sub ameninţarea cu moartea. După anchetă au urmat 6 arestări, printre care şi mama feţiţei care coordona totul.

Acuzaţiile sunt de obligare la practicarea prostituţiei unei minore, exploatare şi favorizarea actelor sexule, violenţă sexuală şi acte agravante de sex cu o minoră.

Carabinierii vorbesc de o realitate ''de profundă degradare şi decadenţă socială'', mai ales că la timpul respectiv victima avea doar 13 ani. Ancheta a început atunci când carabinierii au descoperit un bărbat de 60 de ani în maşină cu o fetiţă, în localitatea Sambuca din Sicilia: cu acea ocazie s-a descoperit că bărbatul o ducea pe fetiţă într-o stână unde şi alţii o abuzaseră.

Bărbatul de 60 de ani a fost arestat pentru act sexual cu o minoră, iar fata dusă într-o structură specială şi protejată. Carabinierii au mers înainte cu cercetările prin interceptări şi filaje, iar ieri au apărut probe evidente împotriva mamei sale, dar şi a clienţilor fetei care se supunea ''sub ameninţarea cu moartea''. Clienţii au plătit sume cuprinse între 30 şi 200 de euro pentru prestaţii şi ar fi abuzat de fetiţă direct în casele lor sau într-o stână de oi.

"Regizoarea" era mama, dar şi unul dintre bărbaţii arestaţi

 Cei doi însoţeau fetiţa în locurile prestabilite pentru întâlnire, iar ei încasau banii. Toate acestea petrecute ''sub continue ameninţări adresate fetei''. În cursul audierilor în faţa unor ofiţeri şi psihologi specializaţi în violenţe de acest gen, fata a descris cu precizie locurile întâlnirilor, persoanele şi obiectele folosite pentru violenţe. Toate cele descrise s-au dovedit a fi exacte, urmând a fi folosite în proces, notează Huffingtonpost.