Un bărbat din Pitești a trecut prin încercarea vieții, în anul 2018, atunci când se afla la o partidă de vânătoare. Adrian Sima a reușit să supraviețuiască unei întâlniri cu un urs. A crezut că i-a venit sfârșitul, pentru că nu-și mai dădea șanse de supraviețuire. A fost salvat de un alt bărbat care se afla prin preajmă și a intervenit ferm.

A crezut că nu mai are nicio șansă de supraviețuire după ce a fost atacat de un urs

„Mă numesc Sima Adrian, sunt din Pitești și sunt victima atacurilor de urs. Îmi este greu să retrăiesc acele clipe. Am decis să îmi spun povestea în ideea în care mă aude cineva care e în stare să ia măsuri.

Se întâmpla pe 11 noiembrie 2018, la o partida de vânătoare de mistreț. S-a întors fix spre mine, m-a fixat și a luat-o glonț spre mine. Nu ai timp să reactionezi, nu ai timp să gândești, nu ai timp. În momentul ăla am urlat cât am putut de tare la el. Nu s-a oprit, a continuat să alerge. Dacă îl împuști, statul este în stare să îți ia și casa”, a povestit bărbatul atacat de un urs, în urmă cu trei ani, conform Antena 3.

„Am avut noroc că am căzut între doi pomi”

El a supraviețuit acestui episod terifiant, în condițiile în care medicii nu-i mai dădeau nicio șansă de supraviețuire. „Am avut noroc că am căzut între doi pomi, foarte apropiați de cortul meu, și el nu a avut unde să dea din cap. Ursul, în momentul în care mușcă, și sfâșie, și dă din cap foarte tare. Mi-a dat drumul la picior. Mă așteptam să mor.

Nicu băiatul aceasta, care a fost Dumnezeul meu, a urlat foarte tare, a aruncat cu pietre spre el și m-a lăsat. De acolo, la Pitești, m-au transferat cu șanse de supraviețuire 0”, a mai spus piteșteanul.