Anchetatorii susțin că bărbatul a avut un ordin de protecție emis pe numele său, care îi interzicea să se apropie de mama lui. ”Acest ordin de protecție a expirat în data de 26 ianuarie și nu a mai fost prelungit. Bărbatul a venit la mama lui pentru a povesti cu ea, dar între cei doi a izbucnit un conflict verbal care a fost tranșat rapid de fiul victimei”, spune un anchetatori de lași.

Din primele informații, criminalul se numește Constantin Roman. Crima a avut loc în localitatea Găștești – Iași, cel care a sunat la 112 fiind chiar fiul victimei. Procurorii susțin că în momentul în care a izbucnit scandalul între cei doi, fiul a luat o bucată de lemn cu care și-a lovit mama în zona capului. Femeia a căzut pe jos și nu a mai dat niciun semn de viață. Constantin Roman a sunat la 112 și a cerut ajutor ajutor medical pentru mama lui, motivând că aceasta nu se simte bine. În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, au găsit cadavrul femeii și au anunțat Poliția.

Vecinii din Găștești susțin că bărbatul era foarte agresiv cu mama lui și că în trecut a bătut-o de mai multe ori. Din acest motiv, Judecătoria Pașcani a emis ordinul de protecție, care s-a dovedit o măsură inutilă pentru femeia de 84 de ani.

Te-ar putea interesa și: