Evenimentul Zilei > Monden > Shakira iubește din nou? Vedeta a fost surprinsă lângă un bărbat mult mai tânăr. „Vom vedea ce se întâmplă”
Shakira iubește din nou? Vedeta a fost surprinsă lângă un bărbat mult mai tânăr. „Vom vedea ce se întâmplă”

Shakira iubește din nou? Vedeta a fost surprinsă lângă un bărbat mult mai tânăr. „Vom vedea ce se întâmplă”

Shakira deja a fost surprinsă lângă un bărbat după despărțitea de Gerard Pique. Chiar dacă acesta este mult mai tânăr, artista face mai multe activități lângă el și își depășește limitele.

În luna iunie a acestui an, Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) și-au spus adio, iar fostul fundaș al Barcelonei a început o relație cu tânăra Clara Chia Marti, despre care s-ar fi zvonit că este deja gravidă.

Shakira a evitat să fie în lumina reflectoarelor după despărțire, dar lucrurile s-au schimbat. Artista a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, mult mai tânăr decât fostul iubit. Gorka Ezkurdia (24 de ani) este bărbatul cu care își petrece vedeta timpul. El este instructor de surf, iar cei doi au fost văzuți în timp ce practicau acest sport, în Spania.

Shakira și Ezkurdia au mai fost văzuți în ultima vreme împreună, iar mai multe surse au declarat că între ei este mai mult decât o relație de prietenie.

Shakira, despre despărțirea de Pique

Shakira a recunoscut că despărțitea de Pique a fost „cel mai dificil moment din viață” și că rana încă nu s-a vindecat. Artista speră să treacă peste această separare și să găsească liniștea sufletească.

Shakira si Pique
Sursa: Facebook

„Să așteptăm ca această gaură din inima mea să se închidă și apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă mă întrebați cum mă descurc cu această situație, presupun că mă obișnuiesc, amintindu-mi că trebuie să fiu un exemplu pentru copiii mei, că trebuie să fiu ceea ce vor ei ca eu să fiu și ceea ce vreau eu ca ei să devină.

Și vreau să fiu aproape de oamenii care mi-au arătat dragostea și sprijinul lor. Aceasta este puterea mea, acesta este motorul meu cel mai puternic în acest moment”, s-a confesat Shakira, potrivit Digisport.

Mai mult, Shakira și fotbalistul au stabilit ca cei doi copii, Sasha și Milan, să rămână cu mama lor și să plece împreună cu aceasta în Miami, SUA. Pique își poate vizita copiii zece zile pe lună, dar cu anumite condiții. Vedeta i-a cerut fostului partener să nu o prezinte pe actuala lui iubită micuților și să nu locuiască împreună în casa în care a stat cu ea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: