Tânăra româncă în vârstă de 32 de ani a murit duminică, la Nardo, în Puglia, Italia, în timp ce făcea plajă pe balconul apartamentului în care locuia.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit chiar de colega sa de apartament, în jurul orei 17, anunță lecceprima.it. Aceasta și-a găsit colega fără viață, întinsă la soare. A anunțat imediat autoritățile, însă medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul care s-ar fi produs în jurul amiezii.


Cerința românului care și-a ucis familia în accidentul din Italia. Curtea din Arezzo, pusă la grea încercare


Fata le-a relatat carabinierilor că a ieșit din casă dimineața și și-a lăsat colega în costum de baie, așezată la soare, pe balcon. La întoarcere, a găsit-o tot acolo, însă nemișcată.

Oamenii legii, împreună cu procurorul de serviciu, au afirmat că nu a fost găsit niciun semn de efracție sau alte probe care să conducă ancheta către o moarte violentă.

După primele cercetării externe ale trupului neînsuflețit, medicul legist Roberto Vaglio a emis ipoteza unei morți cauzate de un infarct sau de o posibilă hemoragie internă. Totodată, pe balconul respectiv s-au găsit trei sticle goale de votcă, dar nu se cunoaște cu exactitate dacă băutura a fost consumată de victimă. Anchetatorii mai susțin teoria potrivit căreia femeia ar fi băut alcool în timp ce stătea la soare, ceea ce i-ar fi provocat un posibil infarct.

Trupul neînsuflețit al femeii, care la Nardò o are pe mama ei badantă, a fost dus la morga spitalului Vito Fazzi din Lecce.


Tragedia de la Milano. Moarte cumplită pentru doi români


În urmă cu câteva zile, doi români și-au găsit sfârșitul pe o șosea din nordul zonei metropolitane Milano, în apropiere de localitatea Vermezzo, conform presei italiene. Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 20.00, iar cauzele acestuia ar fi fost, potrivit autorităților italiene care cercetează cazul, viteza foarte mare. Din cauza impactului, unul dintre cei doi bărbați a fost aruncat prin habitaclu, în vreme ce al doilea a fost scos dintre fiare abia după ce a fost recuperată mașina căzută în canal.