Sfântul Ștefan. Cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite sărbătoriților

Sfântul Ștefan. Cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite sărbătoriților

Sute de mii de români își sărbătoresc azi ziua onomastică, cu ocazia Sfântului Ștefan. În acest articol vă prezentăm unele dintre cele mai simple și frumoase mesaje pe care le puteți trimite celor dragi pentru a îi felicita cu ocazia onomasticii lor.

Biserica Ortodoxă îl sărbătorește pe data de 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, pe Sfântul Ștefan. În această zi, sute de mii de români își serbează onomastica.

Mesaje pentru sărbătoriți

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei care doresc să adreseze o urare au la depoziție o mulțime de mesaje pe care le pot transmite celor dragi. În continuare vă prezentăm care sunt cele mai populare mesaje care pot fi trimise cu această ocazie.

„Mult noroc și tot ce-ți dorești. La mulți ani, ŞTEFANIA!”

„Fie ca SFÂNTUL ŞTEFAN să-ți îndeplinească toate dorințele!”

„ La mulți ani, ŞTEFAN! Fie ca SFÂNTUL ŞTEFAN să-ți îndeplinească toate dorințele!”

„Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranțe iar în lume să găsești numai fericire. La mulți ani, ŞTEFAN!|”

„Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, ŞTEFAN!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani, ŞTEFAN”

„Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşți pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşți fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine. La mulţi ani, ŞTEFAN!”

„Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ SFÂNTUL ŞTEFAN să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani, ŞTEFAN!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani,ŞTEFAN!”

„Fiecare fulg de nea să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite! La Mulţi Ani, ŞTEFAN!”