Evenimentul Zilei > Sport > Serena Williams, reacție după dezvăluirile lui Meghan Markle: „Durere și cruzime”
Serena Williams, reacție după dezvăluirile lui Meghan Markle: „Durere și cruzime”

Serena Williams, reacție după dezvăluirile lui Meghan Markle: „Durere și cruzime”

Faimoasa jucătoare de tenis Serena Williams a reacționat după dezvăluirile făcute de Meghan Markle care au șocat întreg mapamondul.

Serena Williams se află printre cei care au reacționat imediat după ce Prințul Harry și Meghan Markle au făcut mai multe dezvăluiri grele.

după dezvăluirile făcute în timpul mult așteptatului interviu acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey.

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei.

Serena Williams a reacţionat imediat după dezvăluirile lui Meghan markle, printr-un mesaj postat pe reţelele sociale.

Serena Williams, reacție după dezvăluirile lui Meghan Markle

„Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a experimentat.

Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale.

Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri.”, a scris Serena Williams.

Dezvăluirea lui Meghan Markle care a șocat mapamondul

În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor.

Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat Meghan, conform Digi24.

Citește și: Prințul Harry regretă interviul cu Oprah Winfrey?! A repetat greșeala mamei sale

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.