Echipele de fotbal Sepsi OSK şi FC Viitorul au încheiat la egalitate, scor de 3-3 (1-2).

Etapa a 6-a a play-out-ului Ligii I, chiar dacă s-a încheiat la egalitate, cele două echipe și-au consolidate pozițiile fruntașe în clasament.
Sepsi OSK a reuşit să obţină o remiză deşi la un moment dat era condusă cu 3-1.

Formaţia condusă de Gheorghe Hagi a deschis scorul în minutul 11 prin Gabriel Iancu, acesta transformând o lovitură de la unsprezece metri acordată de arbitrul Andrei Antonie în urma unui henţ în careu al lui Nicolae Carnat. În minutul 17, Gabriel Iancu a centrat de pe partea stângă, iar Virgil Ghiţă a majorat scorul de pe tabela de marcaj.

Fotbalistul formaţiei Sepsi OSK, Lorand Fulop a redus din diferenţă în minutul 45, el introducând în plasă dintre doi fundaşi adverşi mingea trimisă din corner de Istvan Fulop.

Imediat după pauză, în minutul 48, echipa covăsneană a rămas cu un om mai puţin pe teren după ce Nicolae Carnat, jucătorul care a produs penalty-ul din prima repriză, a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

FC Viitorul şi-a majorat diferenţa la 3-1 prin Cosmin Matei, acesta înscriind din 7 metri, în minutul 58, în urma unei pase primite de la Gabriel Iancu.

În minutul 64, arbitrul a acordat penalty în favoarea formaţiei Sepsi OSK, după un fault al lui Andrei Artean asupra lui Pavol Safranko. Gabriel Vaşvari a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 65.

Golul egalizator a fost marcat în minutul 86 de Pavol Safranko, cu capul la colţul scurt, profitând de eroarea fundaşilor, dar şi a portarului echipei FC Viitorul.

Rezultatul de egalitate menţine cele două formaţii în fruntea clasamentului play-out-ului, FC Viitorul pe prima poziţie, cu 31 de puncte, urmată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu 24 de puncte.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Viitorul 3-3 (1-2), Stadion Municipal – Sfântu Gheorghe
Au marcat: Lorand Fulop (45+2), Gabriel Vaşvari (65 pen.), Pavol Safranko (86), respectiv Gabriel Iancu (11 pen.), Virgil Ghiţă (17), Cosmin Matei (58)
Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vlad Bârleanu (Bucureşti), Adrian Vornicu (Iaşi); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica)
Observator: Cristian Nica (Ploieşti) – CCA, potrivit agerpres.ro