Evenimentul ZileiSportSepsi și-a găsit antrenor. Cine este neamțul care îl va înlocui pe Liviu Ciubotariu

Sepsi și-a găsit antrenor. Cine este neamțul care îl va înlocui pe Liviu Ciubotariu

Sepsi și-a găsit antrenor. Cine este neamțul care îl va înlocui pe Liviu Ciubotariu
Sepsi OSK a decis cine va coordona e echipa în următoarea perioadă. Funcția de tehnician va fi preluată de un neamț.

Sepsi va avea un nou antrenor. După plecarea lui Liviu Ciubotariu de la echipa din Sfântu Gheorghe, covăsnenii au găsit deja un înlocuitor.

Sepsi, condusă de un neamț

Neamțul Bernd Storck este cel desemnat de oficialii Sepsi pentru a prelua banca tehnică. În vârstă de 60 de ani, acesta ar urma să fie prezentat joi, la ora 17:00, în cadrul unei conferințe de presă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sepsi a luat decizia radicală după valul de eșecuri din ultima perioadă. Echipa nu a reușit să obțină o victorie de 4 meciuri, la 5 puncte de locurile de play-off. De asemenea, echipa din Sfântu Gheorghe a fost eliminată din Cupa României.

Antrenorul Liviu Ciobotariu, demis

Succesorul neamțului Bernd Storck a fost dat afară de covăsneni. Astfel, aceștia au bătut deja palma cu viitorul tehnician. Storck urmează să fie prezentat joi. Coordonatorii echipei Sepsi susțin că noul antrenor are o experiență notabilă.

„ Este un antrenor din Europa de Vest. E german, da. Este un antrenor foarte valoros, are un CV foarte bun. Știe să lucreze cu băieții, cred că va avea o mână de fier și sper că vom reuși să redresăm corabia.Ideile lui sunt pe placul meu. Îi place să atace, să avem mingea cât mai mult, să facem presing sus. Dacă reușește să facă asta, atunci vom redeveni echipa care eram cu domnul Bergodi, când aveam 55-60% posesie și rezultate foarte bune.”,  a spus Laszlo Dioszegi.

Sepsi și-a găsit noul antrenor. Cine îl Va înlocui pe Liviu Ciubotariu
Liviu Ciubotariu. Sursa foto: Instagram \ Sepsi OSK

Sepsi renunță la câțiva jucători

Laszlo Dioszegi își pune toată încrederea în tehnica viitorului tehnician. Acesta a precizat că ia în calcul să înlăture o parte dintre jucători.

„ O să trebuiască să ne despărțim de câțiva jucători, pentru că nu se poate altfel. Vedem ce vor arăta jucătorii cu noul stil al antrenorului, apoi vom decide ce se va întâmpla”, a adăugat acesta.

Sepsi a pierdut luni în fața FCU Craiova, scor 2-1. Decizia covăsnenilor de a-l demite pe Ciubotariu a venit imediat după această înfrângere.

 


Accesează: