Evenimentul Zilei > Actualitate > Selecționerul României, după victoria FORMIDABILĂ cu Danemarca: „Bem un pahar de vin. Mâine o luăm de la capăt”
Selecționerul României, după victoria FORMIDABILĂ cu Danemarca: „Bem un pahar de vin. Mâine o luăm de la capăt”

Selecționerul României, după victoria FORMIDABILĂ cu Danemarca: „Bem un pahar de vin. Mâine o luăm de la capăt”

Tomas Ryde, selecționerul națioanlei României, a vorbit despre victoria uriașă obținută împotriva Danemarcei, și a spus că handbalistele își vor permite un scurt moment de relaxare.

Tomas Ryde, selecționerul României, a savurat din plin victoria obținută în „sferturile” Mondialului, contra Danemarcei, scor 31-30. Suedezul a explicat că elevele sale se vor relaxa după calificarea în semifinale, apoi vor începe să se pregătească pentru semifinala cu Norvegia.

Nu mă gândesc la meciul cu Norvegia. Ați văzut ce se poate întâmpla. În seara asta bem un pahar de vin. Mâine o luăm de la capăt. Am încercat să nu fiu emotiv în acest meci. Se puteau întâmpla multe. Am încercat să găsim soluții în apărare. Colaboratorul meu, Costică Buceschi, e perfect. Știam că vor încerca s-o blocheze pe Cristina Neagu. Nu pot fi supărat pe Cristina pentru ratarea acelui 7 metri din final”, a spus Ryde la Dolce Sport.