Evenimentul Zilei > Actualitate > Șeful poliției unui oraș ARESTAT după ce a omorât un bărbat, în sediul instituției
Șeful poliției unui oraș ARESTAT după ce a omorât un bărbat, în sediul instituției

Șeful poliției unui oraș ARESTAT după ce a omorât un bărbat, în sediul instituției

L-a adus la Poliție ca să-l sancționeze pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, aici lucrurile au degenerat, iar ofițerul de poliție i-a aplicat bărbatului un pumn în figură. Acesta a căzut, s-a lovit la cap și a murit.

Șeful Poliției orașului Gătaia din județul Timiș a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile, după ce a omorât un om în urmă cu mai bine de un an. Daniel Ion Disagă este acuzat de săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Fapta s-a petrecut în luna august a anului trecut. Polițistul a apelat la o patrulă mobilă pentru a duce la secție un cetățean în stare de ebrietate care făcea scandal într-un mijloc de transport în comun.

”În data de 09.08.2014, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în biroul de investigaţii criminale din sediul Poliţiei oraşului Gătaia, Daniel Ion Disagă, ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Timiş, i-a aplicat victimei I. G. aflată sub influenţa alcoolului o lovitură de pumn în zona bărbiei, lovitură în urma căreia victima s-a dezechilibrat şi a căzut apoi pe podea, iar în cădere s-a lovit cu capul de mobilierul din zonă precum şi de parchetul laminat de pe jos, suferind în acest mod un traumatism cranio-cerebral închis soldat cu hemoragie cerebrală, leziuni traumatice ce au condus apoi în scurt timp la decesul acesteia”, transmite Ion Brașoveanu, prim-procurorul parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, instituție care a anchetat cazul.