Evenimentul Zilei > International > ŞEFUL CIA a dezvăluit INFORMAŢII VITALE despre ULTIMELE PLANURI ALE TERORIŞTILOR
ŞEFUL CIA a dezvăluit INFORMAŢII VITALE despre ULTIMELE PLANURI ALE TERORIŞTILOR

ŞEFUL CIA a dezvăluit INFORMAŢII VITALE despre ULTIMELE PLANURI ALE TERORIŞTILOR

Directorul CIA, John Brennan, a dat publicităţii o veste extrem de îngrijorătoare în ceea ce priveşte Gruparea Statul Islamic.

Conform AFP, citată de Agerpres, John Brennan are informaţii care indică faptul că Gruparea Statul Islamic (SI) plănuieşte acţiuni ciriminale asemănătoare cu atacurile de la Paris.

“Cred că nu este singura operațiune pe care gruparea Statul Islamic a avut-o în pregătire. (…) Serviciile de securitate și de informații lucrează chiar în acest moment din greu pentru a vedea ce pot face mai mult pentru a le preveni", a spus el.

Anunţul vine în contextul declaraţiei premierului francez Manuel Valls, care a menţionat că Franța și Europa trebuie să se pregătească pentru noi atentate după cele de la Paris, din cauza cărora au fost înregistraţi 129 de morți.

Premierul britanic David Cameron a declarat la rândul său că în Marea Britanie au fost evitate șapte atentate în ultimele șase luni.

În acest moment, cinci dintre atacatorii-kamikaze care au comis atacurile de la Paris au fost identificați, iar zece dintre apropiații lor au fost reținuți.

A fost găsit CREIERUL operaţiunii care a îngenuncheat Franţa în atentatele teroriste de vineri. 129 de oameni au MURIT în chinuri teribile din cauza lui. Cum arată BESTIA jihadistă care a terorizat LUMEA | GALERIE FOTO