Evenimentul Zilei > Politica > Declaraţie ŞOCANTĂ a fostei şefe AEP în legătură cu Dragnea şi Udrea: „M-au FORŢAT să mint”
Declaraţie ŞOCANTĂ a fostei şefe AEP în legătură cu Dragnea şi Udrea: „M-au FORŢAT să mint”

Declaraţie ŞOCANTĂ a fostei şefe AEP în legătură cu Dragnea şi Udrea: „M-au FORŢAT să mint”

Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, a făcut noi dezvăluiri legate de Dragnea şi Udrea în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, de la România TV.

După ce a a ieşit la suprafaţă faptul că Ana Maria Pătru i-ar fi „turnat” la DNA pe Liviu Dragnea şi Elena Udrea, fosta şefă AEP a reacţionat dur împotriva lor.

"E o minciună gogonată. Bu e nimic adevărat. M-au forţat să mint. Bulai, avocatul impus de Socol, mi-a spus că voi primi celulă protejată numai să spun ceva de Dragnea. Oamenii ăştia m-au forţat să spun lucrurile astea. M-au forţat să mint. În ţara asta trebuie să spui orice despre oricine. Eram vulnerabilă şi puteam să spun orice despre oricine. Să verificaţi la DNA dacă l-am turnat pe Dragnea. O să depun în instanţă şi o să le aveţi. M-am săturat. Tot ce mi s-a întâmplat mi s-a tras de la un interviu pe care l-am dat la Evenimentul Zilei.

Socol are relaţii în presă, în continuare. Imaginea mea şi suferinţa copilului meu nu se vor mai schimba. M-am săturat de mizerii de genul ăsta. Şantajul la care am fost supusă a fost la DNA Ploieşti. Socol aducea pizza şi bomboane. Nu am făcut niciodată nimic ilegal. Socol îşi face veacul acolo la DNA Ploieşti. Am fost scoasă din arest. Socol mă şantaja la infinit. Eram în stare de orice ca să ajung acasă să îmi văd copilul. Plăteşte presa şi pe urmă tot ea mă dă pe mine în judecată. Nu îţi baţi joc de viaţa unui copil", a declarat Pătru.

"Ea îmi cerea mie să spun ceva despre Dragnea. Nu am avut relaţii de prietenie cu acest om, doar instituţionale. Până când să suport mizeria asta şi să îmi terorizez copilul cu această femeie?", a mai spus Ana Maria Pătru.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: