Evenimentul Zilei > Politica > Şef nou la ISU Dobrogea, trimis de la „centru”, după TRAGEDIA DE LA SIUTGHIOL
Şef nou la ISU Dobrogea, trimis de la „centru”, după TRAGEDIA DE LA SIUTGHIOL

Şef nou la ISU Dobrogea, trimis de la „centru”, după TRAGEDIA DE LA SIUTGHIOL

Noul şef al ISU Dobrogea este colonelul Gheorghe Constantin, detaşat la Constanţa pentru o perioadă de şase luni, de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Colonelul Gheorghe Constantin a fost împuternicit inspector şef al ISU Dobrogea  prin Ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă începând de ieri, pentru o perioadă de şase luni. Compartimentul Relaţii Publice al ISU Dobrogea informează că noul inspector şef a ocupat, până la începutul acestei săptămâni, funcţia de ofiţer specialist principal I în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Timp de 24 de ani, Gheorghe Constantin a fost comandant de detaşament în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova.

UNPR, partidul lui Gabriel Oprea, ar ţinti prefectura Constanţa

Reprezentanţii ISU Dobrogea nu au oferit informaţii suplimentare despre noul inspector şef iar site-ul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la secţiunea declaraţii de avere şi de interese, nu poate fi accesat. Colonelul Viorel Jianu, fostul şef al ISU Dobrogea, a fost „primul cap căzut” după tragedia din 15 decembrie, când cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD au pierit în apele lacului Siutghiol, după prăbuşirea aparatului de zbor. Ulterior a fost demis şi prefectul de Constanţa, Radu Volcinschi. Se spune că funcţia de prefect ar reveni UNPR dar surse politice spun că liderul local, George Lipoveanu, va face propuneri doar dacă „şeful” Gabriel Oprea le va cere. Altfel, prefectul va fi desemnat de PSD Constanţa, care a trimis deja propunerea la Bucureşti.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: