Judecătoria Sighetu Marmației a dispus arestarea lui Marius Dorin Sânzianu, pentru o perioadă de 29 de zile, pe care procurorii l-au acuzat de conducere fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Sînzianu nu a oprit la un filtru al poliției, organizat pentru respectarea măsurilor dispuse de ordonanțele militare.

Polițiștii susțin că șoferul nu a oprit mașină și și-a continuat drumul, fapt ce a condus la urmărirea acestuia pe străzile din oraș. În urma acestei urmăriri, cele două mașini s-au acroșat, iar în urma acestei manevre, autospeciala Poliției s-a răsturnat.

„Persoana urmărită a abandonat apoi mașina și a fugit pe jos, însă a fost prins, imobilizat și condus la sediul poliției. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea s-a constatat că cel reținut nu posedă permis de conducere. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighet care a dispus arestarea preventivă”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.