Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul lui Clint Eastwood, dezvăluit. Povestea care se poate transforma într-un film.
Secretul lui Clint Eastwood, dezvăluit. Povestea care se poate transforma într-un film.

Secretul lui Clint Eastwood, dezvăluit. Povestea care se poate transforma într-un film.

Clint Eastwood a prezentat-o pe fiica sa secretă, Laurie Murray, rezultatul unei aventuri a actorului înainte de prima căsătorie, la premiera filmului „The Mule”.

Eastwood nu a recunoscut-o niciodată public pe fiica sa, existența ei fiind dezvăluită de biograful actorului, Patrick McGillian.

Mama copilului a avut o aventură cu Clint Eastwood când acesta era logodit cu prima sa soție, iar după ce relația s-a terminat, aceasta a descoperit că este însărcinată. Ea a decis să dea copilul spre adopție unui cuplu din Seattle.

După ce a crescut, Laurie a aflată că este adoptată și a reușit să afle în cele din urmă că este fiica marelui actor Clint Eastwood. Potrivit informațiilor, actorul nu știa că are un copil, dar a acceptat-o pe aceasta. Cu toate acestea, nu a recunoscut-o public niciodată, deși fiica sa a fost prezentă la mai multe ceremonii cu tatăl său, inclusiv la decernarea Premiilor Oscar din 2004, informează tabu.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: