Avocatul Piperea este de părere că guvernatorul BNR trebuie să demisioneze sau să fie demis imediat din funcție și promite că va reveni cu detalii despre cazul care a cutremurat România.

Mugur Isărescu, posibil colaborator al Securității. Cum a fost deconspirat?

Acesta susține că toți cei care l-au susținut în funcție pe Mugur Isărescu timp de 30 de ani ar trebui să plătească.

„Doamne, Dumnezeul meu! Nu credeam să ajung să trăiesc asta vreodată: Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității l-a declarat pe Mugur Isărescu COLABORATOR AL SECURITĂȚII COMUNISTE!

Conform legii, individul trebuie să demisioneze de urgență sau să fie demis de Parlament! Și să înfunde pușcăria pentru fals în declarații!

Tuturor politicienilor care, timp de 30 de ani, l-au eternizat pe post pe acest securist bătrân le spun : ați fost, sunteți niște cârpe în mâinile acestui faraon fals!

Tuturor banksterilor și influencerilor și simpatizanților de „driapta” care ați făcut sluj și închinare în fața acestui idol fals vă spun : sunteți niște iobagi de mizerie, demni de dispreț!

Tuturor judecătorilor care au luat lumină de la acest falsificator la seminariile de la Sinaia, refuzând dreptatea pentru milioane de debitori faliți și consumatori abuzați, dând câștig de cauză banksterilor, le spun : puneți-vă cenușă în cap!

Celor care au scris cărți de înfierare și teze de doctorat de combatere a mea pentru că m-am opus, timp de 10 ani, lui Manole Isărescu, le spun : reluați doctoratul de la zero, reciclați-vă sub formă de maculatură refolosibilă cărțile de propagandă pro-bancară pe care le-ați scris și renunțați la ideologie, devenind adevărate instrumente ale justiției și dreptății!

PS Voi reveni mâine cu detalii”, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.


Această calitate de colaborator cu fosta Securitate a lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost stabilită de CNSAS, care va trimit cauza la Curtea de Apel București.

„Colegiul a aprobat Nota de Constatare si a dispus introducerea la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti a actiunii in constatare pentru stabilirea calitatii de colaborator al Securitatii, pentru urmatoarea categorie de persoane: – art. 3 lit. q (guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, presedinte, vicepresedinte de banca si membrii consiliului de administratie din sectorul bancar) – 1 persoana”, se arată în comunicatul dat de instituție după ședința de marțea trecută a Colegiului.