Evenimentul Zilei > Politica > Sebastian Ghiță, noi ACUZAȚII împotriva TEHNOCRAȚILOR: ”Tehnocrații și-au bătut joc de oameni!”
Sebastian Ghiță, noi ACUZAȚII împotriva TEHNOCRAȚILOR: ”Tehnocrații și-au bătut joc de oameni!”

Sebastian Ghiță, noi ACUZAȚII împotriva TEHNOCRAȚILOR: ”Tehnocrații și-au bătut joc de oameni!”

Sebastian Ghiță a fost prezent la Realitatea TV, unde a vorbit despre firmele românești de IT și contractele acestora cu statul român.

”Irimescu și Cioloș au fost niște mincinoși. Tehnocrații și-au bătut joc de oameni prin contracte semnate între firmele românești de software și stat. Nu există firmă românească care să aibă datele. Pâslaru nu a putut să-i spună lui cioloș că nu estistă un program ravisal pentru angajații de stat, care nu sunt în nicio bază de date de stat, pentru că nu s-a făcut un program. Acest minister a muncii n-are o listă cu numărul salariaților din România”, a transmis Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță a mai făcut și câteva precizări cu privire la relația sa cu Laura Kovesi, susținând că procurorul șef al DNA s-a schimbat mult în ultimii doi ani. 

”Kovesi nu este o zeiță, este un om. Nu se poate ca Ponta să plagieze și să-l executăm public în trei minute și Kovesi să plagieze și să sărim pe geam, să schimbăm legi, să demitem ca să o scoatem”, a mai precizat Ghiță.