Evenimentul Zilei > Social > Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! S-a găsit metoda de a fi convinşi să ne vaccinăm
Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! S-a găsit metoda de a fi convinşi să ne vaccinăm

Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! S-a găsit metoda de a fi convinşi să ne vaccinăm

Unitatea de specialitate în domeniul apărării a fost lansată în Afganistan, în 2010, și aparține Brigăzii 77 a armatei. Unitatea secretă a lucrat adesea cot la cot cu echipe pentru operaţiuni psihologice.

Se desfășoară acţiuni militare pentru a efectua operațiuni psihologice împotriva oamenilor cu scopul de a-i convinge să ia vaccinul împotriva coronavirusului, arată un nou raport publicat de Sunday Times.

Potrivit raportului, miniștrii se pregătesc să lanseze o campanie de informare masivă pentru a convinge oamenii să accepte vaccinul. Mai mult, The Times a raportat că armata britanică a mobilizat Unitatea 77 a Brigăzii pentru a monitoriza și contracara „propaganda online anti-vaccinuri”.

Unitatea de operaţiuni psihologice a plasat profiluri false pe social media pentru a manipula oamenirea

Unitatea a fost formată în 2010 și a lucrat alături de echipe de operațiuni psihologice din Afganistan, studiind comportamentul populației civile și oferind sfaturi culturale și lingvistice trupelor de pe teren, conform site-ului brigăzii.

Cu toate acestea, potrivit mai multor rapoarte mass-media, unitatea are cel puțin un executiv  plasat pe Twitter în rândurile sale și se spune că creează și gestionează profiluri false pe social media pentru a modela opinia publică.

Mass-media a descoperit că rolul Brigăzii 77 are ca scop modelarea şi schimbarea comportamentului oamenilor

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE