Evenimentul Zilei > Actualitate > Se moare pe capete, iar italienii se gândesc la mare, la plajă
Se moare pe capete, iar italienii se gândesc la mare, la plajă

Se moare pe capete, iar italienii se gândesc la mare, la plajă

Va fi o vară în care nu se ştie cu certitudine cum vom trăi. Potrivit experţilor, virusul nu va dispărea atât de repede şi de uşor. Din acest motiv se pregăteşte un plan pentru ca italienii să poată merge la plajă.

Regulile pentru a merge la mare în această vară: Umbrele la 3 m distanţă, pereţi din plexiglas şi distribuitoare cu dezinfectant.

Dacă se va reuşi să se meargă la plajă în acest an, regulile nu vor fi cele obişnuite: accesul va fi eşalonat, va fi o igienizare continuă a corpurilor de clădiri comune şi vor fi plasate distribuitoare cu dezinfectant la toalete, duşuri şi în baruri. Probabil că rezervările vor fi obligatorii, iar accesul va fi eşalonat în funcţie de vârstă.

Unii întreprinzători deja iau primele măsuri în scopul evitării situaţiei de a nu pierde întregul sezon. Dacă speranţa tuturor este că odată cu sosirea verii virusul se va răspândi mai puțin, nu se poate lăsa totul la voia întâmplării. Din acest motiv propietarii plajelor iau deja măsuri pentru a permite clienţilor lor să se bucure în siguranţă deplină de mare, soare, apă.

Subsecretara din ministerul Turismului, Lorenza Bonaccorsi, a fost foarte clară: „Vom merge la mare în această vară. Lucrăm în aşa fel încât acest lucru să se întâmple în realitate”, a spus ea.

Grupul de experţi de la ministerul Sănătăţii lucrează deja la repornirea activităţilor turistice şi balneare, dar operatorii turistici de pe plajele italiene sunt încă nedumeriţi, neavând nicio informație, spre disperarea italienilor îndrăgostiţi de mare, notează Leggo.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: