Evenimentul Zilei > Actualitate > Se întâmplă la Constanța. Petreceri în stradă sancționate de Poliția Locală
Se întâmplă la Constanța. Petreceri în stradă sancționate de Poliția Locală

Se întâmplă la Constanța. Petreceri în stradă sancționate de Poliția Locală

Un bărbat de 26 de ani care organiza o nuntă, participanții blocând strada și făcând mare gălăgie, a fost amendat de Poliția Locală Constanța, iar un altul care împreună cu familia făcea grătar în fața curții a fost de asemenea sancționat contravențional. Polițitii locali au amendat, ieri, aproapae 300 de constănțeni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii locali au fost alertați, seara trecută, de locuitorii de pe strada Semănătorului că sunt deranjați de gălăgia puternică provocată de participanții la o nuntă.Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Constanța, Valentina Chiriță, un bărbat de 26 de ani, care era responsabil de organizarea unui eveniment ce era in desfășurare la o locație situată la intersecția Str.Semănătorului/Str. Câmpulu a fost amendat cu 300 de lei. "La nuntă participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zonă prin utilizarea unor instrumente muzicale  și îngreunau  traficul rutier din perimetrul respectiv." Zona afectată a fost eliberată și igienizată de către petrecăreți.

Polițiștii locali au amendat, tot seara trecută, cu suma de 1000 lei,  un locuitor din cartierul constănțean Medeea. Acesta  a fost surprins în timp ce făcea grătar pe trotuarul aferent unui imobil de pe strada Cumpenei, încălcându-se astfel prevederile Legii nr.54/2012, privind desfășurarea activităților de picnic. Poliția Locală Constanța a aplicat, numai ieri, 262 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 75.000 lei, majoritatea fiind pentru incălcarea ordinii și liniștii publice dar și a normelor privind protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.