Evenimentul Zilei > Politica > Se încinge lupta! Aurelian Bădulescu sare la gâtul lui Robert Negoiță.
Se încinge lupta! Aurelian Bădulescu sare la gâtul lui Robert Negoiță.

Se încinge lupta! Aurelian Bădulescu sare la gâtul lui Robert Negoiță.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu a afirmat, marți, că vinovat pentru disfuncționalitățile în legătură cu rețeaua de apă caldă din Sectorul 3 este Guvernul, iar primarul Robert Negoiță nu a fost interesat în ultimii 8 ani de această problemă.

Aurelian Bădulescu este unul dintre candidații PSD la Primăria Sectorului 3 al Capitalei.

Despre Robert Negoiță, viceprimarul spune că acesta se plimbă mai mult prin vacanțe în locuri exotice și nu cunoaște problemele Capitalei.

„Dupa 8 ani de mandat controversat, vrea si Domnul Primar PSD Robert Negoita sa arate ca este preocupat de soarta cetatenilor din sectorul 3. El deplange ipocrit problemele cu livrarea apei calde care au fost acum cateva zile, in sector, din cauza inchiderii CET Sud de catre Ministerul Energiei(Guvern).

Se pune firesc intrebarea: de ce nu l-a interesat timp de 8 ani situatia termoficarii din Bucuresti si a transportului public in comun? Va spun eu: pentru ca nu ii pasa! Pantru ca nu ii iesea lui vreun profit!

Nu l-am auzit suparat pe domnul Negoita pe PNL, care a condus RADET timp de 15 ani pana au bagat-o in faliment! Presedinte de CA, presedinte de AGA, membri in CA, director generali si adjunci toti membri PNL! Ani de zile!

Domnul Negoita, acum foarte vocal, inainte de alegeri, a tacut malc! Ba ne mai si certa, cand venea pe la intalniri, la Primaria Capitalei, ca platim subventii prea mari pentru bucuresteni la apa calda, caldura, transport public si ne sugera sa lasam tarifele sa creasca!

Cinism dus pana la limita de sus! Nepasare fata de cetatenii din Bucuresti.

Nu toti sunt bogati, ca el! Nu toti isi permit vile si vacante exotice! A propos de vacante luxoase, in care si-a petrecut cu nemiluita timpul : probabil acolo se afla si cand ne luptam noi, cei de la Primaria generala, cu guvernele, sa putem prelua Elcen, sa-l modernizam, sa investim, sa nu mai fie atat de multe avarii.

Din China, Japonia, Dubai, Maldive, Bali sau pe unde mai umbla domnul Negoita, in desele lui vacanta costisitoare, nu se vad adevaratele probleme ale Capitalei. Nu se aude nici chiar cand proprii angajati de pe vreun santier sparg cate o teava de termoficare si se opreste agentul termic zile in sir. Atunci tac chitic. Nu dau comunicate de presa!

Suntem singura administratie care a inceput sa inlocuiasca tevile vechi, de 50-60 de ani! Pe restul nu i-a interesat! Acum, in prag de alegeri, toata lumea se da desteapta si corecta! Cetatenii nu pot fi mintiti si ei stiu cine si-a facut si cine nu si-a facut treaba! Si, foarte important, cine si-a facut treaba legal si la pretul corect, nu umflat de 3-4ori prin firme capusa”, afirmă Aurelian Bădulescu, într-un comunicat de presă.