Se deschide sezonul estival. Litoralul de la Vadul lui Vodă își așteaptă turiștii

Se deschide sezonul estival. Litoralul de la Vadul lui Vodă își așteaptă turiștii Sursa: stiri.md

Litoralul de la Vadul lui Vodă, Republica Moldova,  își deschide porțile pentru un nou sezon estival. Cu acest prilej, pe 25 mai, va fi organizat un amplu eveniment tematic pe parcursul zilei. Activitățile vor debuta la ora 14.00, cu un spectacol muzical lângă plajă și vor dura până la ora 22.00. Vor evolua interpreții Igor Cuciuc, Vladimir Fotescu și Orchestrei „Avanti”. La fel, pe scenă vor evolua Ansamblul de dansuri populare „Mărțișor”, interpretul Sergiu Țurcanu, DJ Sergiu Bulgar.

Litoralul de la Vadul lui Vodă. Curse speciale

Pe plaja de la Vadul lui Vodă sunt amenajate mai multe zone pentru practicarea sportului: teren de baschet, volei, tenis de masă, badminton, mese de șah și zonă workout. Pentru copii au fost instalate terenuri de joacă.

Primăria municipiului Chișinău a transmis că, pe data de 25 mai, va fi suplimentat numărul de curse a autobuzului nr. 31, care circulă pe ruta suburbană strada Tighina – orașul Vadul lui Vodă. Vor mai fi adăugate curse spre Vadul lui Vodă înainte de începerea concertului, dar și seara, după încheierea manifestării, vor mai fi adăugate două curse dinspre Vadul lui Vodă spre Chișinău. Ultimul autobuz va pleca din stația de la plajă la ora 22.35, potrivit ipn.md.

Vadul lui Vodă este un oraș în sectorul Ciocana al municipiului Chișinău din Republica Moldova. Este situat pe malul râului Nistru, la 15.5 km est de Chișinău. Vadul lui Vodă este cea mai mare stațiune balneară, de odihnă și agrement din Republica Moldova.

Ne puteți urmări și pe Google News
Vadul lui Vodă

Sursa foto: Wikipedia

Vadul lui Vodă este considerată „ marea” și stațiunea turistică principală a moldovenilor. Aici este locul unde moldovenii se retrag pentru aerul proaspăt și mediul ecologic curat, pădurea și plaja înnsorită.