Începe „Litoralul pentru toți”. Unde te poți caza cu 35 de lei pe noapte

Începe „Litoralul pentru toți”. Unde te poți caza cu 35 de lei pe noapte Litoral Sursa foto: Pixabay

În perioada 31 mai și până pe 20 iunie, românii se pot bucura de ofertele programului „Litoralul pentru toți”. Într-una dintre cele mai iubite stațiuni de pe litoralul românesc, o noapte de cazare costă doar 35 de lei.

Începe „Litoralul pentru toți”. Unde te poți caza cu 35 de lei pe noapte

La finalul acestei luni începe programul "Litoralul pentru toți". Acesta oferă tarife de cazare mult mai accesibile în aproape toate stațiunile de pe litoralul românesc. Prețurile sunt foarte convenabile, începând de la 35 de lei pentru o singură noapte.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc anunță o reducere a prețurilor cu până la 70% față de cele din sezonul de vârf. În cadrul acestui program, sunt incluse atât hotelurile de două și trei stele, cât și cele de patru stele, oferind astfel o gamă variată de opțiuni pentru turiști.

În acest an, peste 65 de unități de cazare de pe litoralul românesc s-au alăturat acestui program. Așadar, este de așteptat ca mulți turiști să profite de aceste oferte, având în vedere prețurile speciale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei este și una dintre preferatele românilor. Cei care se decid să petreacă timpul aici au o varietate de opțiuni, iar tariful special este valabil începând cu data de 31 mai și până pe 20 iunie.

Conform președintelui FPTR, acest program este așteptat cu interes în fiecare an de către mulți români. Majoritatea unităților de cazare își încep sezonul la sfârșitul lunii mai, iar rezervările sunt deja deschise. Astfel, fiecare persoană poate să își permită o vacanță accesibilă, indiferent de buget.

„Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon. Iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi.

(…) Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

litoral

Mamaia. Sursa foto: Dreamstime.com

Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Mamaia până pe 20 iunie

Eforie Nord este stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. Potrivit președintelui FPTR, începând cu sfârșitul lunii mai și până pe 20 iunie, românii pot face rezervări la prețuri avantajoase în această destinație.

În consecință, într-un hotel de 2 stele din Eforie Nord, o noapte de cazare fără mic dejun costă doar 35 de lei. De asemenea, și în Mamaia, prețurile sunt la fel de accesibile în cadrul acestui program.

Mai precis, prețurile încep de la 100 de lei pe noapte pentru o cameră dublă într-un hotel de 3 stele. Aceasta este oferta disponibilă într-o anumită stațiune. Pe de altă parte, alte destinații oferă sejururi la jumătate din preț. În sudul litoralului, costul pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele începe de la 57 de lei.

Și ofertele all-inclusive sunt extrem de atrăgătoare. Costurile încep de la 200 de lei de persoană pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele în stațiunea Jupiter, ca exemplu.

 

Programul „Litoralul pentru toți” începe la finalul lunii mai

Pentru o noapte de cazare în hotelurile de trei stele turiștii care aleg sudul litoralului vor plăti de la 57 de lei/persoană. Pentru pachetele all-inclusive, români vor plăti în medie 200 de lei pe noapte. În condițiile în care locurile disponibile în Program sunt limitate, turiștii sunt sfătuiți să-și facă rezervare din timp. Pachetele turistice pot fi plătite și cu voucherele de vacanță.