Cazare pe litoral la prețul de doar 100 de lei pe noapte. Începe programul Litoralul pentru toți

Cazare pe litoral la prețul de doar 100 de lei pe noapte. Începe programul Litoralul pentru toți Sursă: Arhivă EVZ

În fiecare an programul ”Litoralul pentru toți”, organizat de hotelierii de la țărmul Mării Negre, este o oportunitate pentru românii cu venituri mici de a petrece câteva zile la mare, la prețuri mai mult decât atractive.

În acest an, programul ”Litoralul pentru toți” începe pe data de 3 mai 2023 și durează până pe data de 20 iunie.

Ofertele hotelierilor sunt generoase și foarte atractive pentru românii cu venituri modeste, care pot ajunge la mare, în această perioadă, fără să plătească o avere.

Litoralul Pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt mai libere, dar totuși încălzite de soare, și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopți. Programul Litoralul pentru Toți se desfășoară în perioada 3 mai - 20 iunie și 1 septembrie - 15 octombrie, iar în cadrul lui se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul romanesc”, anunță cei de la Litoralul românesc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cazare de la 100 de le camera

În cadrul programului s-au înscris hoteluri de două, trei și patru stele. Prețurile sunt atractive și vor genera un mare interes din partea celor care vor să ajungă pe litoral.

Astfel, la hotelurile Minerva și Cupidon, din Eforie Nord, costul unei camere pe zi de cazare este de 113 lei.

”Hotel Minerva din Eforie Nord este amplasat în zona nordică a falezei stațiunii, la aproximativ 30 de metri de plaja, într-o zonă cu vegetație bogată. Totul a fost modernizat în 2021”, se arată în descrierea hotelului, care a primit nota 9.1 de la turiști.

Și la Mamaia te poți caza la prețuri ieftine

De exemplu, o noapte la Hotel Q, din Neptun-Olimp, pentru o cameră dublă, costă 151 de lei,  în timp ce preţul pentru o noapte la Hotelul Modern, din Mamaia, pentru o cameră dublă, prețul poate urca la 550 de lei, cu mic dejun inclus.

Un alt hotel din Mamaia, care are prețuri atractive este Lemon Cliff Luxury Beach Mamaia Nord, unde cazarea costă doar 151 de lei/noapte.

”Hotel Lemon Cliff oferă cazare în 56 de camere duble și 17 apartamente, amenajate modern și dotate ce Smart Tv, wi fi, aer condiționat, seif, baie proprie și acces pe baza de card magnetic. Pe lângă spatiile de cazare, turiștii pot beneficia și de celelalte dotări ale hotelului: restaurant, bar, zona de relaxare, plaja privata, loc de joaca pentru copii”, se arată în descrierea hotelului.