Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Scriitorul francez R. Camus, condamnat la închisoare pentru că respinge imigrația!
Scriitorul francez R. Camus, condamnat la închisoare pentru că respinge imigrația!

Scriitorul francez R. Camus, condamnat la închisoare pentru că respinge imigrația!

Renaud Camus, autorul teoriei “Marii Înlocuiri”, are din nou probleme cu justiția franceză. După ce în 2014 a fost amendat pentru “incitare la ură rasială”, în urmă cu câteva zile a fost condamnat și la amendă și la 2 luni de închisoare cu suspendare.

Renaud Camus, care va împlini pe 10 august 74 de ani, nu a delapidat, nu a ucis, nu a violat și nu a agresat pe nimeni. Pedeapsa justiției francize vine pentru aceeași infracțiune de “incitare la ură rasială”. Renaud Camus, homosexual declarat, nu este rasist. Și-a mărturisit, de altfel, preferința pentru bărbații din lumea arabă în cărțile sale. Tot de acolo publicul a aflat că scriitorul francez se declară “absolut non-violent”.

Ce a determinat, atunci, această nouă condamnare? Din câte se pare, criticile continue pe care Renaud Camus le adresează clasei politice din Franța pentru ceea ce el numește “colonizarea” țării sale cu imigranți musulmani.

Hotărărea data de magistrații instanței din Auch se referă la un discurs rostit de Camis pe 9 noiembrie 2017 în Colombey-les-deux Eglises.

„Imigrația a devenit invazie . Colonizarea ireversibilă este colonizarea demografică, prin înlocuirea populației”, spunea Camus în discursul respectiv.

„Înlocuirea etnică, Marea Înlocuire, este cel mai important eveniment din istoria țării noastre de când există ea, deoarece, cu alte persoane, istoria, dacă va continua, nu va mai fi cea a Franței”.

Nu există jihadisti francezi, a spus în repetate rânduri Camus,  „dacă sunt jihadisti, nu sunt francezi”. Avem nevoie, a explicat el, de „adunarea tuturor celor care se opun islamizării și cuceririi africane. Este necesar  un Consiliu național de rezistență, de rezistență europeană, deoarece toate națiunile europene sunt invitate să participe, alături de noi, la lupta pentru mântuirea civilizației noastre comune, celtice, slave, germanice, greco-latine, iudeo-creștine „.

E posibil ca Renaud Camus să fi sărit calul și să dea motive unui judecător să-l condamne pentru vina de a arunca anatema asupra unor întregi comunități.

Ciudat este, însă, că aceeași justiție a găsit cu cale să-l condamne pe rapper-ul francez Nick Conrad numai la o amendă de 5000 de euro (cu suspendare), deși acesta vorbește deschis în cântecele sale de omorârea beblușilor albi și spânzurarea părinților lor.

Dumneavoastră găsiți vreo explicație? Eu unul, oricât m-aș strădui, nu văd decât una- judecătorii francezi se ghidează nu după legi, ci după recomandarea filosofului neo-marxist Herbert Marcuse ca extrema dreaptă trebuie tratată cu duritate, iar cea de stânga cu înțelegere. Nu mă întrebați de ce rasismul împotriva albilor este tratat cu la fel cu actele de teroare ale Antifa! Nu știu! Poate numai pentru că și extrema stângă și islamiștii și acoliții lor vor, cu toții, să distrugă tot ce a mai rămas din Vechea Europă.