Ca semn al prieteniei sale pentru Tudorel, latifundiarul din Pipera i-a dăruit o maşină de 100.000 de euro, un BMW-ul X6.

Până atunci, Tudorel circula cu o Dacia break pentru că veniturile sale modeste nu-i permiteau să cumpere o maşină mai bună.

După ce a primit cadoul de la Becali, tânărul s-a lovit de o problemă la care nu s-ar fi aşteptat. Maşina fiind puternică, are şi consumul pe măsură, mai ales la traficul din Bucureşti. Aşa că, s-a gândit să-i de-a înapoi cadoul lui Becali, dar îi este teamă că acesta se va supăra. Tudorel îşi motivează intenţia prin faptul că nu-şi permite s-o întreţină deoarece veniturile lui sunt în continuare la fel de modeste ca acum două luni.

La o conferinţă de presă, Gigi Becali a făcut un anunț surpriză, când a afirmat că Alexandru Tudor este mâna lui dreaptă.

„Tudor este aici, pentru că el este cel mai puternic. Cea mai mare putere el o are. E mâna mea dreaptă. Are rugăciunea mai puternică decât mine. Acum mă închin, ca să nu îl mândresc, dup-aia se supără că de ce l-am lăudat în rugăciune”, a explicat Becali, potrivit digisport.ro