Evenimentul Zilei > Politica > Scenariul-ȘOC! Cum poate Iohannis să STRICE planurile lui Dragnea
Scenariul-ȘOC! Cum poate Iohannis să STRICE planurile lui Dragnea

Scenariul-ȘOC! Cum poate Iohannis să STRICE planurile lui Dragnea

Premierul Grindeanu a fost demis, dar problemele din politica actuală sunt departe de a se fi terminat. Elena Udrea susține că președintele Klaus Iohannis poate să îl încurce planurile lui Liviu Dragnea.

Totodată, Udrea a declarat că Victor Ponta a făcut o mare greșeală pentru că s-a aliat cu Sorin Grindeanu pentru că a fost o decizie luată din frustrare.

"Nu l-am înțeles pe domnul Ponta. A intrat în acest joc din frustrare. Cum să intri într-un joc în care șansele erau așa mici? Probabil că a avut și alți oameni care l-au sfătuit să facă asta. 

Cel mai MARE DUŞMAN al Elenei Udrea: „Regret că nu l-am rugat pe Traian Băsescu să-l demită”

Nu suntem nici pe departe la sfârșitul crizei. Eu nu cred că domnul Klaus Iohannis va pune piedici, nu cred că se mai coboară să mai provoace probleme, decât dacă îi vor cere iarăși generalii din servicii consultări la Cotroceni pentru noul guvern.", a spus Elena Udrea pentru B1 TV.

LIVE TEXT. Cine a DECIS moțiunea de cenzură! Băsescu, dezvăluiri și acuzații fără precedent la adresa "corpului de balet al PSD-ului" 

Moțiunea de cenzură depusă de PSD în Parlament împotriva propriului Guvern, intitulată „România nu poate fi consfiscată, Apărăm democrația și votul românilor” a fost adoptată cu 241 de voturi „pentru” și 10 „împotrivă”. Astfel, Sorin Grindeanu a fost demis din funcția de prim-ministru. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: