Ovidiu Drîngă a fost acuzat că a ucis în bătaie două femei bolnave din satul Balomir, județul Hunedoara, și că le-a jefuit casa pentru a-i cumpăra iubitei un inel de logodnă! Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 20 ianuarie 2016, bărbatul a pătruns în locuința în care se aflau Lingurar Elena (72 de ani) şi Lingurar Augustina (68 de ani) și ar fi comis oribilele fapte, potrivit cancan.ro

“A aplicat lovituri puternice cu pumnii asupra celor două victime, le-a azvârlit din pat pe duşumea, continuând să le lovească intens cu picioarele şi cu un lemn de foc apoi, dintr-o poşetă aflată sub perna victimei Lingurar Ana a luat o pungă din plastic în care se afla un teanc de bani, a scos banii şi i-a pus în buzunarul hainei sale, a aruncat punga în încăpere şi, în timp ce victimele încă gemeau, căzute pe pardoseală, a părăsit imobilul acestora în aceeaşi m odalitate în care intrase. În momentul escaladării porţii spre exterior, una dintre mănuşile purtate, pe care inculpatul le-a scos şi le-a pus în buzunar, a căzut în faţa porţii, fiind identificată de autorităţile de anchetă la cercetarea criminalistică a locului faptei”, se arată în dosar.

Ovidiu Drîngă s-ar fi deplasat, a doua zi, în orașul Hațeg, unde ar fi cumpărat din cei 10.000 de lei furaţi de la cele două bătrâne un inel de aur iubitei sale, în valoare de 732 de lei, şi două telefoane Samsung Galaxy Prime, în valoare totală de 1.500 de lei. Şi-ar fi plătit datoriile, iar a doua zi a mai cumpărat din aceşti bani un autoturism Audi A4, cu suma de 5.800 de lei, o drujbă Sthill cu suma de 400 de lei, precum şi alte bunuri, cheltuind, astfel, toţi banii, conform anchetatorilor.

A fost prins de poliție și dus, în arest, znde și-ar fi recunoscut faptele după ce ar fi fost bătut crunt de oamenii legii și înfometat timp de 30 de ore!

Ulterior, Ovidiu Drîngă a fost condamnat, la Tribunalul Hunedoara, la 25 de ani și 8 luni de închisoare pentru omor calificat. Bărbatul nu a abandonat, însă, lupta și a contestat decizia instanței, la Curtea de Apel Alba Iulia. Care, atenție, i-a dat dreptate!

Ovidiu Drîngă a fost eliberat din arest, plasat sub control judiciar, dar trebuie să respecte anumite reguli. O adevărată bombă în justiția din România! Pentru că, după trei ani petrecuți în închisoare, presupusul autor al unui dublu asasinat a fost eliberat! Decizia este definitivă și a fost dictată în februarie 2019!